Garrotxa

Les obres de la plaça Major no són prioritàries

  • Admin
  • Actualitzat:
  • Creat:

El PSC d'Olot vol mostrar el seu rebuig a l'actuació que s'iniciarà en els propers dies al punt més neuràlgic de la nostra ciutat: la plaça Major.

Setmanes enrere vam conèixer quines eren les intencions de l'equip de Govern per a la ja anunciada reforma de la plaça Major, que suposarà una despesa de més de 500.000€, entre obres  de reforma i ajudes per a les façanes, per a les arques municipals, segons es va aprovar en el pressupost d’inversions de l’Ajuntament per l’any 2022.

 

La plaça Major és  un espai que va ser reformat fa relativament pocs anys  i que en aquests moments es troba en un bon estat de conservació. Pel PSC, aquesta és una obra no prioritària per la ciutat.

 

El pressupost que es vol aplicar  a la Plaça Major s’hauria de destinar a millorar l’arranjament dels carrers i voreres de la ciutat, molt malmeses per les darreres pluges.

 

En els darrers dies s’estan arranjant alguns trams de carrers de la ciutat a base de pegats, sistema que no ens agrada perquè a la llarga es tornen a malmetre. Segons el nostre criteri, cal fer la renovació total dels trams de carrers malmesos. Per això cal més inversió, i aquesta podria sortir dels 500.000 € que es volen destinar a la plaça Major.

 

Per aquesta qüestió i d’altres amb les quals no estàvem d’acord, com per exemple la compra d’un local al Firalet per un cost de 600.000 €, el nostre grup va votar en contra del Pressupost de l’Ajuntament i en va presentar un d’alternatiu adreçat a millorar les infraestructures bàsiques que farien d’Olot una veritable ciutat per a les persones.

Paraules clau: