Garrotxa

Les comarques d’interior, una altra vegada discriminades

  • Admin
  • Actualitzat:
  • Creat:

Després de la polèmica sorgida amb l’administració de la segona dosi d’Astrazeneca al personal essencial de menys de 60 anys. Ara, el col·lectiu en qüestió que resideix a la Garrotxa s'haurà de desplaçar fins a Blanes o Girona per rebre-la.

Les persones menors de 60 anys a les que que s’ha administrat ja la primera dosi d’Astrazeneca i siguin de la Garrotxa, hauran de desplaçar-se fins a Blanes o Girona per administrar-se la segona.

 

Creiem que, havent rebut el vaccí a Olot fa uns mesos, ara també s’hauria de lluitar perquè les autoritats sanitàries habilitin un centre de vacunació a la capital de la Garrotxa, ja sigui el mateix Casal Marià o a qualsevol altre ubicació que es consideri apta i que permeti donar servei a les comarques d’interior.

 

Diversos veïns i veïnes ens han fet arribar la seva indignació en quest sentit, perquè es tracta d’un desplaçament que comporta hores de feina perdudes i dificultats de transport.

 

Sabent que no és l’Ajuntament qui ha pres aquesta decisió i essent conscients de la dificultat logística de tot el procés de vacunació, demanem a l’equip de Govern que lluiti perquè a Olot també administri aquesta segona dosi parlant i negociant amb les autoritats competents.

 

Per una vacunació ràpida i eficaç!